KVALITET, DESIGN OCH SÄKERHET

Vi står för varumärken som är i framkant av innovation, kvalitet och design. Som ett resultat av våra nära band med tillverkarna kan vi erbjuda skräddarsydda elcyklar som är lämpliga för det nordeuropeiska klimatet. Vår produktportfölj sträcker sig över ett antal förstklassiga varumärken med:
•    Unik design, fashionabla cyklar som är visuellt mycket tilltalande. En mängd olika färger b.la guld, silver, orange och gult.
•    Speciella funktioner som aluminiumfälgar, hydrauliska skivbromsar och aerodynamiska sadlar och grepp.
•    Tekniskt avancerade funktioner med exempelvis inbyggd GPS, usb-port, växlar från Shimano, 48V batterier med en räckvidd på upp till 100 km och max-hastighet på 45 km/h (spärrad enligt lag till 25 km/h)
•    Med ett brett antal internationella varumärke såsom; Babboe, NCM, Lombardo, Bosch och Leisger, inklusive ett brett sortiment av olika modeller; hopfällbar, mountainbikes, stadscyklar, lådcyklar – allt från nybörjare till avancerad nivå.

Vi står för tidlösa välskräddade elektriska cyklar med hög fokus på kvalitet och säkerhet. Stilen är ren och snygg, men ändå iögonfallande på grund av de innovativa detaljer som gör cyklarna sticker ut.